joi, 10 octombrie 2013

Coaste de porc la gratar

Coaste de porc la gratar - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.
Costite de porc la gratar
Ingrediente necesare pentru 4 portii:
1 kg coasta de porc
300 ml vin rosu
50 ml ulei de maslin
3 ardei grasi
3 rosii
boia de ardei iute, sare, piper






Preparare coaste de porc lagratar:

Bucata de coasta se proportioneaza.
Se amesteca intr-un vas uleiul de masline, vinul rosu, boiaua de ardei iute, sarea si piperul. In baitul preparat se introduc bucatile de casta si se pastreaza la rece 3-4 ore.
Se spala legumele. Ardeii se taie fasii. Se stropesc cu ulei si se frig pe gratar odata cu rosiile.
Se scot bucătile de coasta din bait si se frig pe grătarul bine incins, pana se rumenesc.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

2 comentarii: