duminică, 4 iulie 2010

Muschi de porc cu legume coapte in miere

Muschi de porc cu legume coapte in miere

Ingrediente:
1/4 cana ulei de masline, 2 ramuri de rozmarin (numai frunzele), 2 catei de usturoi pisati, 4 bucati muschi de porc (220 g fiecare), 4 pere dulci, mici, fara cotor (sa nu se curete de coaja), 2 bucati mari pastarnac, curatate si taiate in sferturi, 1 cartof rosu mare, curatat si taiat mare, 2 linguri miere, sare

Mod de preparare:
Se amesteca 2 linguri de ulei cu rozmarin, usturoi, sare si piper intr-un castron. Se aseaza carnea de porc intr-un vas din ceramica. Se toarna deasupra uleiul amestecat cu mirodeniile si frecati putin carnea ca sa se patrunda. Acoperiti si puneti la frigider pentru 1 ora. Puneti gratarul la mijlocul cuptorului si incalziti la 220°C. Se alege o cratita mare si se tapeteaza cu hartie pentru gatit. Puneti in ea perele, pastarnacul si bucatile de cartof. Amestecati uleiul ramas cu mierea si turnati-l peste legumele din cratita. Puneti cratita in cuptor pentru 40 de minute si intoarceti legumele o singura data. Se pune muschiul de porc peste legume, impreuna cu marinata si coaceti pana cand considerati ca s-a patruns carnea (15-30 minute).

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu