luni, 28 iunie 2010

Ardei umpluti cu cus-cus si branza de capra

 Ardei umpluti cu cus-cus si branza de capra -- reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit, impresii in urma prepararii.

Ingrediente:
3 ardei grasi, 1 plic de cus-cus, 25 g stafide, 50 g branza de capra

Mod de preparare:
Pentru estetica se aleg ardei de culori diferite. Se spala ardeii, se taie in 2 si se scoate cotorul si semintele. Se da drumul la cuptor la 180C. Branza de capra se taie cubulete cu latura de 5 milimetri. Stafidele daca sunt prea uscate se hidrateaza in apa fierbinte. Cus-cus-ul se pregateste conform instructiunilor de pe plic. Cand este gata se adauga stafidele si branza de capra si se amesteca. Se imparte compozitia in sase si se umplu jumatatile de ardei. Se pun apoi intr-o tava si se dau la cuptor. Dupa aproximativ 20 de minute se verifica daca s-au inmuiat ardeii. Se servesc calzi.
-->
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu