Ghiudem |
Preparare ghiudem: se curãtã de grãsime, vene aproximativ 1 kg. de carne de vitã si 1 kg. carne de oaie, se trece carnea prin masina de tocat de 2 ori, se frãmântã bine, se adaugã sare, piper, coriandru pisat, enibahar, usturoi, chimen, dupã gust, se umplu intestinele de oaie, se leagã, se pune la presat intre doua scanduri macar jumatate de zi, se pun la rece sub teasc 5 zile, apoi se afumã 10 zile, se pun iar sub teasc 5 zile, se afumã din nou 7 zile, apoi se lasã la vânt pânã se întãresc.
Termeni de cautare:
- reteta ghiudem
- ghiudem reteta
- ghiudem de oaie
- reteta ghiudem de oaie si vita
- ce se pune la ghidem
- ghiudem de casa
- reteta ghiudem de casa
- preparare ghiudem
- ghgiudem turcesc
- preparare ghiudem picant
- preparare ghiudem uscat
- ghiudem reteta originala
- reteta originala ghiudem
- ce contine ghiudemul
- cum se face ghiudem
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu