Caltabosi moldovenesti (numiți în unele zone și cartaboș, chișcă, călbaj sau carnati albi) - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.
 |
Caltabosi moldovenesti |
Caltabosi moldovenesti: se da prin masina 4 kg. de carne grasã, 1,2 kg ficat (o parte din ficat se poate toca cubulete), se pune sare topita intr-o cana cu zeamã de oase, piper, coriandru pisat, 3 linguri de orez, 4 cepe tãiate si pãjite în 2 linguri de unturã, se amestecã bine, se umplu intestinele pentru caltabosi, iar capãtul intestinului se împinge înãuntru. Se aseazã caltabosii într-o oalã cu zeamã de oase sau apã, 3-4 boabe de enibahar, 1 lingurã boia de ardei, 2-3 linguri de bulion, se fierb la foc moale 40-50 de minute. Se pãstreazã afumati.
Termeni de cautare:
- caltabosi de casa moldovenesti
- caltabosi moldovenesti
- caltabosi proaspeti moldovenesti
- caltabosi proaspeti moldovenesti reteta
- reteta caltabosi de casa moldovenesti
- reteta caltabosi de porc moldovenesti
- reteta caltabosi moldovenesti
- reteta caltabosi moldovenesti casa
Reteta caltabosi moldovenesti
RăspundețiȘtergereMultumim pentru reteta
RăspundețiȘtergere