vineri, 15 martie 2013

Pasta de jumari

Pasta (sau pateu) de jumari - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.

Ingredientele necesare pentru pasta de jumari:
250 gr de jumari, 1 ceapa, 1 fir de usturoi verde sau 3 catei de usturoi, 2 oua fierte tari, 1 lingura mustar, sare, piper, boia si cimru.

Pasta de jumari: se trec jumarile prin masina de tocat, impreuna cu ceapa, usturoiul (de preferinta verzi), ouale fierte tari, putina paine. Aluatul se amesteca bine cu putin mustar, se pune sare, piper, boia dulce, cimbru, dupa gust, se pastreaza la rece in borcan acoperit.



Termeni de cautare:

  • pasta de jumari
  • pasta de jumari de porc
  • pasta jumari
  • cum se face pasta de jumari
  • pasta din jumeri
  • preparare pasta jumari
  • jumari de porc pasta
  • reteta pasta de jumari
  • retete pasta de jumari
  • pateu de casa reteta cu jumeri
  • pate de porc de casă
  • pateu din jumeri
  • pasta de jumari cu ceapa
  • pasta de jumari cu usturoi
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

3 comentarii:

  1. cand o sa tai porcul o sa fac pasta de jumari dupa reteta asta

    RăspundețiȘtergere
  2. Lasati pasta sa stea 1 - 2 zile la rece. Am facut un castron de jumeri cu 2 oua , 2 cepe mici, 3 catei de usturoi, piper alb, boia, cateva picaturi de zeama de lamaie si am potrivito la gust cu vegeta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am facut reteta asta si anul trecut. Astept sa tai porcul sambata viitoare.

    RăspundețiȘtergere