
Toba de porc se face din limba, rinichi, inima, urechi, sorici, fierte toate cu 2-3 foi de dafin, sare. Dupa ce s-au racit, se scurg, se taie în felii subtiri, sau bucati mai mari, se adauga sange sau zeama de carne, sare, piper, enibahar pisat, coriandru, dupa gust. Cu acest amestec se umple stomacul porcului, asezand bucatile mai mari în lungul tobei, pentru estetica. Se coase toba la capete, se fierbe cam 3 ora în clocot, la foc mic, în zeama de oase (carne). Se pune apoi la scurs sub un teasc, dupa care se afuma. Poate fi consumata si proaspata.
Termeni de cautare:
- toba reteta
- reteta toba
- toba de casa
- reteta toba de porc
- toba din organe reteta
- oba reteta originala
- toba preparare
- ce contine toba
- cum se face toba
- toba de sarbatori
Reteta toba de porc
RăspundețiȘtergere