joi, 24 iunie 2010

Chiftelute din legume

Chiftelute din legume - reteta culinara, modalitate de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit, impresii in urma prepararii
Reteta chiftele din legume

Ingrediente
* unt 50 g
* făină 150 g
* morcovi 300 g
* ouă 3
* ulei 100 ml
* rădăcină de ţelină 200 g
* cartofi 750 g
* sare
* piper

Preparare chiftele din legume:

Cartofii se fierb în apa cu sare si se curata de coaja. Morcovii şi telina se curata, se spala, se introduc în apa cu sare, se fierb, se scurg.
Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Ouale se spala sub jet de apa rece. Ceapa
se înabusa în 50 ml ulei si 50 ml apa.
Cartofii, morcovii, telina se dau prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa, sare, piper, oua, obtinandu-se o compozitie din care se formeaza chiftelute, care apoi se prajesc pe ambele parti.
Se serveste cald, cu unt topit deasupra.
Pofta buna!
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu