joi, 24 iunie 2010

Ciuperci la cuptor

Ciuperci la cuptor - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit, impresii si pareri in urma prepararii.

Ingredinte:
• 500 gr. ciuperci
• 2 linguri unt
• o lingura pesmet
• 1/2 lingura faina
• 5 linguri lapte
• sare

Mod de preparare:
Se curata si se spala ciupercile. Se pun intr-un vas cu apa clocotita, lasindu-le sa dea un clocot. Se scurg bine de apa, se taie felii si se amesteca cu un sos preparat din faina amestecata cu laptele, sarea si untul usor incalzit. Se asaza intr-un vas uns si presarat cu pesmet. Se presara deasupra cu pesmet si se dau la cuptor pina se rumenesc.
Reteta ciuperci la cuptor
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu