Clatite cu ciuperci si sunca - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit, impresii in urma prepararii.
Ingrediente:
• 250 g ciuperci
• 250 g sunca
• 4 oua
•o lingura faina
• o lingura lapte
• 4 cuburi unt
• cascaval
Mod de preparare:
Pregatiti un aluat obisnuit de clatite din 4 oua, faina, lapte. Lasati-l sa se odihneasca si intre timp faceti umplutura astfel: tocati foarte marunt 250 g de sunca slaba si taiati 250 g de ciuperci. Caliti in putina grasime sunca, apoi adaugati ciupercile amestecind continuu. Pentru ca umplutura sa se lege, puneti 2-3 linguri de ciulama (unt, lapte, faina fiarta 2-3 minute). Pregatiti foile de clatite, umpleti-le si asezati-le intr-un vas de Jena cu putin unt. Deasupra radeti putin cascaval, adaugati citeva cuburi mici de unt si dati la cuptor cu foc mic.
joi, 24 iunie 2010
Despre blog
Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .
you may also like
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu