luni, 28 iunie 2010

Rosii umplute cu peste

Ingrediente:
12 roşii mijlocii, putin peste fiert, 3-4 ciuperci, sare, piper, puţin oţet.

Pentru maioneză:
1 gălbenuş, 1 linguriţă muştar, 50 g ulei.

Mod de preparare:
Se aleg roşii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se lasă să se scurgă după ce s-a pus sare, piper, oţet. Se taie mărunt un rest de carne de peste, fiert sau fript, se amestecă cu maioneză, adăugând câteva ciuperci tăiate felii şi fierte în apă cu sare. Se umplu roşiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciupercă şi se aşază pe farfurie cu frunze de pătrunjel verde împrejur.
-->
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu