luni, 28 iunie 2010

Rulada de porc cu prune

 Rulada de porc cu prune -- reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit, impresii in urma prepararii.
Ingrediente:
1,2 kg carne de porc (muschi), 400 g prune, 4 mere, 1 pahar supa, 1 pahar smantana dulce, 4 linguri unt, 1 lingura amidon, sare, piper

Mod de preparare:
Prunele se spala, se oparesc apoi se inlatura samburii. Carnea de porc se taie in jumatate, se bate cu ciocanul pentru snitele, astfel incat sa fie de 1 cm grosime, se potriveste de sare si piper. Bucatile de carne se captusesc cu prune si felii de mere, se ruleaza cu grija si se fixeaza cu o sforicica. Rulourile se rumenesc in tigaie, apoi se toarna supa si se inabusa. Cand rulurile sunt gata se scot din tigaie, iar in sosul ramas se adauga smantana dulce amestecata bine cu amidon, se lasa sa fiarba cateva minute. Inainte de servire se inlatura sfoara de pe rulou, se taie in felii, se pune pe un platou si se asezoneaza cu sos.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu