luni, 28 iunie 2010

Rulada de porc cu sunca si legume

 Rulada de porc cu sunca si legume -- reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit, impresii in urma prepararii.
Ingrediente:
1,5 kg carne de porc, 2 cepe, 2 catei usturoi, 1 ardei gras, 125 g sunca, 1 frunza dafin, 2 linguri patrunjel tocat, 2 linguri ulei, 1 lingura boia, 1 lingura rozmarin, 400 ml supa, sare, piper

Mod de preparare:
Ceapa, ardeiul, usturoiul, verdeata si sunca se taie marunt, se amesteca bine. Aceasta compoztie se repartizeaza pe feliile de carne batute si condimentate in prealabil, se ruleaza si se leaga. Uleiul se amesteca cu boiaua, sare, piper si rozmarin. Cu acest amestec se ung rulourile, apoi se pun intr-o tava, se toarna supa se acopera tava si sa coace la cuptorul preincalzit la temperatura de 250 C cca 15 minute, dupa care se reduce temperatura la 180 C, se scoate capacul, se mai coace friptura descoperita cca 2 h, stropinudu-se din cand in cand cu zeama din tava.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu