duminică, 4 iulie 2010

Ciorba de pui

Ingrediente:
1 pui pentru ciorba (fara piept si pulpe), 1 ceapa mare, 2 morcovi, 1 telina, 1 patrunjel, 1 pastarnac, 100 g fasole verde, 100 g fidea, 1 cutie de rosii taiate (450 g), 1/2 legatura patrunjel, 1 l bors, sare, piper, leustean

Mod de preparare:
Se spala puiul si se taie in 6-8 bucati apoi se pune intr-o oala de 3 l in apa cu sare cat sa acopere puiul. Se lasa sa fiarba pana se formeaza spuma. Se inlatura spuma si se pun legumele taiate cubulete sau rondele. Dupa 20 minute se verifica daca s-au fiert legumele. Daca s-au fiert se pune fideau. Se mai lasa sa fiarba inca 10-15 minute pana se fierbe si fideaua sau se urmeaza instructiunile de pe pachet. Se pun rosiile si se mai lasa 5 minute. Se pune si borsul, leusteanul si patrunjelul si se mai lasa pana incepe sa fiarba din nou. Se serveste calda cu ardei iuti murati.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu