vineri, 2 iulie 2010

Supa-crema de spanac

 Supa-crema de spanac -- reteta culinara, mod de preparare, impresii, recenzii, opinii si pareri personale in urma prepararii.

Ingrediente:
3 l apă, 500 g spanac, 1 lingură unt sau untura, 1 lingură făină, 1 gălbenuş, 2 linguri smântână, sare.

Mod de preparare:
Se alege spanacul, se spală cu grijă şi se pune la fiert când apa clocoteşte. Separat se prăjeşte uşor făina în untură şi se stinge cu apa în care fierbe spanacul. Se toarnă rântaşul în oala cu spanac, se trece totul prin sită, se potriveşte de sare şi se lasă să mai dea câteva clocote. Când este gata, se drege în castron cu un gălbenuş şi puţină smântână.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu