vineri, 2 iulie 2010

Supa de gris

Ingrediente:
zarzavaturi de supa. 4 linguri cu vârf de griş.

Mod de preparare:
Când supa este gata, se strecoară jumătate din ea într-o oală mai mică şi când aceasta clocoteşte, se toarnă cu o mână câte puţin griş, iar cu o lingură se amestecă pentru ca să nu se facă cocoloşi. Într-un sfert de oră este gata. Se adaugă şi restul de supă. Se serveşte, după gust, cu frunze verzi de pătrunjel, tăiate fin.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu