Ingrediente:
zarzavaturi de supa. 4 linguri cu vârf de griş.
Mod de preparare:
Când supa este gata, se strecoară jumătate din ea într-o oală mai mică şi când aceasta clocoteşte, se toarnă cu o mână câte puţin griş, iar cu o lingură se amestecă pentru ca să nu se facă cocoloşi. Într-un sfert de oră este gata. Se adaugă şi restul de supă. Se serveşte, după gust, cu frunze verzi de pătrunjel, tăiate fin.
vineri, 2 iulie 2010
Despre blog
Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .
you may also like
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu