vineri, 2 iulie 2010

Supa de linte

 Supa de linte -- reteta culinara, mod de preparare, impresii, recenzii, opinii si pareri personale in urma prepararii.

Ingrediente:
4 l apă, 300 g linte, 1 ceapă, 2 — 3 căţei de usturoi, 1 crenguţă de cimbru, 1 lingură unt, untură sau ulei, 1 lingură făină.

Mod de preparare:
Se alege lintea, se spală şi se pune să stea în apă de seara până a doua zi. Se pune la fiert într-o oală cu apă rece, cu ceapă tăiată mărunt, usturoi şi cimbru. Se lasă să fiarbă încet; sarea se pune numai la sfârşit când lintea este fiartă, altfel rămâne tare. Sa face un rântaş dintr-o lingură de făină cu puţin ulei sau untură, se amestecă cu supa, se potriveşte de sare şi se lasă să mai dea câteva clocote.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu