Ingrediente:
4-5 radacini de patrunjel, 1 salata verde mica, 3-4 cartofi noi, 20 ml ulei de masline, 500 ml apa, 1 legatura patrunjel proaspat, sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Se curata patrunjelul, salata si cartofii, se pun la fiert taiate toate in bucati, mai intai radacina de patrunjel si cartofii, apoi salata. Dupa ce a fiert totul, se adauga uleiul si patrunjelul verde tocat marunt, se potriveste de sare si piper.
duminică, 4 iulie 2010
Despre blog
Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .
you may also like
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu