vineri, 2 iulie 2010

Supa de rosii cu usturoi

 Supa de rosii cu usturoi -- reteta culinara, mod de preparare, impresii, recenzii, opinii si pareri personale in urma prepararii.
Ingrediente:
1 kg roşii, 1 ceapă, 1 lingură unt sau ulei, 1 morcov şi 1 pătrunjel, 200 g orez, 1 linguriţă zahăr, 3 căţei de usturoi, sare, 2 l zeamă de carne.

Mod de preparare:
Se îngălbeneşte o ceapă tăiată mărunt în puţin unt sau ulei. Se spală roşii bine coapte, se rup în bucăţi şi se pun împreună cu ceapa într-o oală acoperită, la foc mic. Când s-au muiat, se adaugă un morcov mic şi o bucată de pătrunjel, orezul ales şi spălat, zeamă de carne sau apă în care a fiert zarzavat, sarea, zahărul şi usturoiul. Se lasă să fiarbă acoperit trei sferturi de oră, până ce orezul se face ca o cremă. Se trece totul prin sită şi se lasă să mai dea câteva clocote, amestecând ca să nu se prindă de fund.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu