Ingrediente necesare pentru 4 portii de cordon bleu:
300 g cascaval
200 g sunca
500 g muschiulet de porc
2 oua
1 linguriţa griş
rosii cherry
pesmet
salata verde
patrunjel
sare.
Prepararere cordon bleu:
Muschiuletul se taie in felii de 2 cm grosine. Se bate carnea si se presara cu sare.Cascavalul se raie in felii subtiri si sunca se taie cubulete.
Se pun pe o felie de muschiulet, 2 felii de cascaval, între ele se asaza sunca iar apoi se împatureste felia de carne. Se preseaza bine pe ambele parti. Se repeta operatia, pana cand se termina feliile de muschiuleţ.
Ouale se bat impreuna cu grisul si sarea.
Se trec snitelele prin ou, apoi prin pesmet si se prajesc în ulei încins aproximativ 10-15 minute pe fiecare parte.
Se asaza pe platou si se orneaza cu rosii, patrunjel şi frunze de salata.
Reteta cordon bleu
RăspundețiȘtergere