Reteta ciorba acra de porc
Ciorba acra de porc - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit, impresii in urma prepararii.Ingrediente (6 Portii):
400 g os de porc cu carne
500 ml zeama de varza acra
2 rosii
2 morcovi
2 cepe
1 ardei gras
leustean, sare
Preparare a ciorba acra de porc:
Se fierb oasele de porc în 2l de apa, lasati apa sa dea in doua – trei clocote. Varsati apa in care au fiert, apoi adaugati 2l apa curata in care puneti din nou oasele si se lasa să fiarba la foc potrivit.Se curata si se toaca legumele si se adauga in ciorba.
Puneti zeama de varza acra intr-un vas, apoi dati-o in doua – trei clocote.
La final, cand toate sunt fierte adaugati zeama de varza acra peste ciorba de porc, in momentul in care carnea s-a desprins de pe oase. Fierbeti ciorba inca zece minute, apoi opriti focul. Adaugati leusteanul si sarea dupa gust, apoi acoperiti ciorba cu un capac si lasati-o timp de un sfert de ora inainte de servire.
Termenu de cautare:
- ciorba de porc
- ciorba acra de porc
- ciorba porc
- cum se face ciorba de porc
- preparare ciorba de porc
- reteta ciorba de porc acra
- retete ciorbe de porc
- ciorba de porc acrita cu zeama de varza
- ciorba acrita de porc
- cum se prepara ciorba acra de porc
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu