Reteta inele de ceapa crocante
INELELE DE CEAPA crocante sunt un un fel de mancare gustasa cu aspect rustic si apetisant. Pot fi servite ca aperitive, ca garnitura pentru un fel de mancare de carne sau pur si sumplu la bere. Inelele de ceapa sunt scufundate într-un aluat vascoas si apoi prajite in ulei incins. Foarte populare în tarile anglo-saxone, inelele de ceapa sunt un fel de mancare tipic de fast-food, care este servit cu sos de gratar, mustar sau ketchup. Gustoase si crocante sunt o garnitura ideala la gratar cu prietenii.
Ingrediente pentru "Inele de ceapa Crispy"
2 bucati ceapa
2 linguri faina de porumb
4 limguri pesmet
2 linguri seminte de susan
400 ml ulei rafinat de floarea soarelui
4 linguri faina de grau
piper negru si sare.
apa fiarta 125 ml
Inele de ceapa pane
Inele de ceapa in aluat de faina din grau si porumb cu pesmet de biscuiti si seminte de sususan, prajite crocant, parfumate si apetisante. Aceasta gustare poate fi servita alaturi de un pahar de bere. Ceapa trebuie sa fie mare, alba. Inelele de ceapa subt la fel de bune atat calde cat si reci.
Alimente de baza pentru reteta "Inele de ceapa Crispy"
Etapa 1
Pentru prepararea inelelor de ceapa crocante avem nevoie ceapa mare, faina de grau, făina de porumb, pesmet, seminte de susan alb, sare, piper negru, ulei rafinat de floarea-soarelui pentru prajit, apa fiarta.
Pasul 2
Cepele curatate, tăiate în inele, împărtite în inele individuale.
Etapa 3
Se amesteca faina de grau si de porumb.
Etapa 4
Adăugati sare si piper negru, se toarna apa fiarta in portii mici, astfel încat aluatul sa dobindeasca consistenta. Lasam aluat nostru timp de 10 minute.
Etapa 5
Se amesteca pesmetul si semintele de susan alb.
Pasul 6
Scufundati inele de ceapa pe toate părtile in aluat.
Etapa 7
Treceti imediat inelele acpoerite cu aluat prin pesmet. Pesmetul trebuie s acopere toate laturile inelului.
Etapa 8
Inele de ceapa se pajesc in ulei de floarea soarelui rafinat la foc mediu pe ambele pari pana se rumenestc.
Etapa 9
Am intins inele de ceapa prajita pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de ulei. Servim gustarea calda sau rece.
Originea inelelor de ceapa nu este cunoscuta, prima atestare a acestui preparata dateaza din ani treizeci, atunci in New York Times, a apărut pentru prima data reteta pentru aceste inele prajite in aluat. Sunt cunoscute sub numele de inele de ceapa, frecvent intalnite in SUA, Canada, Marea Britanie, Australia, Irlanda, si în unele tări din Asia.
Termeni de cautare:
- inele de ceapa reteta
- inele de ceaoa in aluat
- inele de ceapa crocante
- reteta inele de ceapa
- inele de ceapa reteta
- inele de ceapa preparare
- inele de ceapa cu susan
- inele de ceapa crispy
- cum se fac inelele de ceapa
- inele de ceapa pane
- rondele de ceapa
- rondele de ceapa pane
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu