Ardei umpluti cu fasole verde |
Ingrediente pentru 4 portii de ardei umpluti cu fasole verde:
4 ardei rosii mari, 2 ardei verzi sau galbeni, 500 g păstăi de fasole din conservă, 2 cepe,6 cătei de usturoi, 6 rosii mari, 3 linguri ulei,cimbru uscat, piper, sare.
Mod de preparare: Opariti rosiile și le decojiti. Curatati si spălati ceapa, ardeii si usturoiul. Taiati marunt ceapa, usturoiul, rosiile si cei doi ardei verzi.
Căliti ceapa în 2 linguri de ulei incins, iar dupa ce a devenit lucioasa, adaugati pe rand ardeii si rosiile. După ce a scăzut sosul, puneti fasolea scursa, spalata si tăiata marunt, cimbru, piper si sare după gust. La sfarsit, condimentati cu usturoiul.
Umpleti ardeii rosii cu compozitia de fasole si îi asezati într-un vas uns cu uleiul ramas. Ii introduceti în cuptorul cald, pentru 25–30 de minute.
-->
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu