O reteta delicioasa de ardei copti umpluti cu pui, care se prepara in aproxiativ o ora.
Ardei copti umpluti cu pui |
Ingrediente pentru doua potii de ardei copti umpluti cu pui:
2 ardei graşi mari, 100 g carne de pasăre (piept sau pulpă), jumatate de morcov, jumatate radacina pătrunjel, 1/4 ţelină mijlocie, 1 legătură pătrunjel şi mărar, 2 linguri iaurt, 1 lingură ulei de măsline, 1 roşie,2–3 linguriţe zeamă de lămâie, sare.
Mod de preparare: Coaceţi ardeii uniform, în cuptor sau pe flacără. Îi curăţaţi de pieliţă şi seminţe şi îi lăsaţi să se scurgă. Curăţaţi rădăcinoasele, apoi le fierbeţi şi le puneţi la fiert în apă uşor sărată.
Separat fierbeţi carnea de pasăre. O tocaţi şi o amestecaţi cu legumele fierte, scurse şi tăiate în cubuleţe. Adăugaţi sare după gust, verdeaţa fin tocată şi iaurtul, preferabil degresat.
Umpleţi ardeii, îi stropiţi cu uleiul de măsline amestecat cu zeama de lămâie şi îi decoraţi cu felioare de roşie sau lămâie.
-->
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu