luni, 28 iunie 2010

Carnati de porc cu sos de rosii

Carnati de porc cu sos de rosii - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit, impresii in urma prepararii.

Ingrediente:
500 g cirnati afumati, 1 lingura de untura, 2 linguri de bulion

Mod de preparare:
Se taie cirnatii in bucati si se prajesc in untura incinsa. Se toarna deasupra sos cu bulion de rosii si se lasa acoperiti pe foc inca 1/4 ora ca sa se imbibe cu sos.
Carnati de porc in sos de rosii
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu