luni, 28 iunie 2010

Ardei cu ton si branza feta

Ardei cu ton si branza feta - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit, impresii in urma prepararii.

Ingrediente:
1 ardei, 10 ml ulei de masline, 50 g branza feta, 50 g de ton in suc propriu

Mod de preparare:
Se preincalzeste cuptorul la 210 grade C. Se taie ardeiul in doua si se pune la copt pe grila din cuptor, cu coaja in sus. Se lasa la copt pana cand coaja incepe sa se umfle. Se pune intr-o farfurie si se indeparteaza coaja si semintele. Se pune deoparte o lingura de branza feta, iar restul se pune intr-un vas cu tonul si putin ulei de masline. Se amesteca pentru a obtine o pasta cremoasa. Se pune aceasta pasta pe bucatile de ardei copt si se lasa sa se raceasca circa 30 de minute. Inainte de servire, se presara peste ardei restul de branza sfaramata si se stropeste cu ulei de masline. Se serveste rece.
-->
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu