luni, 28 iunie 2010

Chiftelute cu morcovi

 Chiftelute cu morcovi -- reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit, impresii in urma prepararii.
Ingrediente:
700 g morcovi, 2 linguri gris, 3/4 pahar apa minerala, 2 linguri margarina, 2 – 3 linguri pesmet, 2-3 linguri faina, 3 linguri ulei, sare

Mod de preparare:
Morcovii rasi pe razatoarea de zarzavat se fierb inabusit in apa minerala, adaugand si margarina. Cand se moaie bine, se adauga grisul in ploaie, amestecand mereu. Se lasa pe foc pâna scade bine. Dupa ce s-au racit, se amesteca cu sarea si cu faina si se formeaza chiftelute. Se dau prin pesmet si se prajesc în ulei fierbinte.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu