luni, 28 iunie 2010

Chiftelute de dovlecei cu branza

 Chiftelute de dovlecei cu branza -- reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit, impresii in urma prepararii.

Ingrediente:
2-3 dovlecei tineri, 1 ou, 2 linguri brinza rasa, 1 lingura faina, 100 g untdelemn

Mod de preparare:
Dovleceii curatati de coaja se rad pe razatoare, se adauga putina sare si se lasa sa se scurga. Se adauga oul, faina, brinza rasa. Se fac chiftelute, potrivite ca marime, care se prajesc in ulei. Se servesc fierbinti.
-->
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu