luni, 28 iunie 2010

Ciorbă de căprioară

 Ciorbă de căprioară -- reteta culinara, mod de preparare, impresii, recenzii, opinii si pareri personale in urma prepararii.
Ingrediente:
500 g carne de caprioara, 100 g ceapa, 100 g morcovi, 100 g telina, 50 g patrunjel, 50 ml ulei, 75 g orez, 250 g rosii, 40 ml otet, 200 g smantana, 2 oua, 1 leg. verdeata, sare.

Mod de preparare:
Carnea de caprioara se taie cuburi si se pune la fiert in apa cu sare spumandu-se cat este nevoie. Ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, se adauga zarzavatul de supa taiat felii si se mai calesc impreuna cateva minute. Se sting cu apa si se pun in ciorba. Cand carnea este aproape fiarta, se pune orezul fiert separat si rosiile curatate de coaja si seminte si taiate cuburi. Smantana se amesteca cu galbenusurile de ou si doua linguri de otet si se adauga la ciorba. La servit se presara cu verdeata tocata marunt.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu