luni, 28 iunie 2010

Ciorbă de ouă

 Ciorbă de ouă -- reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit, impresii in urma prepararii.
Reteta ciorba de oua
Ciorba de oua

Ingrediente:
1 capatina usturoi, boia de ardei, oua, 2 morcovi, 1 patrunjel, 3 linguri smintina, 3 linguri otet, sare, patrunjel verde.

Mod de preparare:
Se caleste putin usturoiul pisat impreuna cu boiaua si se stinge cu 2-3 litri de apa. Cind fierbe se pune morcovul si patrunjelul taiat marunt. Cind zarzavatul e aproape fiert, se pun ouale (de fiecare persoana 1-2 oua) Ouale se sparg unul cite unul si se lasa incet in ciorba, separate si avind grija sa ramina intregi. Se lasa sa fiarba ouale cu zarzavatul inca 10 minute, punind apoi patrunjelul verde tocat. Se amesteca in supiera 3 linguri de smintina, cu 3 linguri otet, apoi se pune ciorba peste ele. Se gusta de acru si sare, apoi se serveste.
-->
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu