Ingrediente:
4 cepe, 200 g orez, 1 radacina telina, 2 cartofi, 2 morcovi, sare, piper, 150 g masline negre, 5 linguri pesmet, condiment Delikat, 2 legaturi patrunjel, 1 legatura marar, putina margarina, 2 linguri boia de ardei dulce;
Mod de preparare:
Orezul se pune la fiert in apa cu 1 lingura Delikat. Separat, se pun la fiert cartofii in coaja. Cind sint fierti, se curata si se dau pe razatoarea mica. Ceapa curatata se toaca marunt si se pune la calit in margarina. Morcovii si telina se dau pe razatoarea mare. Maslinele se curata de simburi si se taie feliute. Orezul fiert se amesteca cu ceapa, cartofii, morcovii, telina, maslinele. Se adauga pesmet, 1 cana supa cu Delikat si verdeturile tocate marunt. Se pune boia de ardei, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Amestecul rezultat se pune intr-o tava potrivit de mare, unsa cu unt si tapetata cu faina si se da la cuptor, la foc potrivit, pentru 30 min.
luni, 28 iunie 2010
Despre blog
Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .
you may also like
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu