luni, 28 iunie 2010

Fasole facaluita

Fasole facaluita - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit, impresii in urma prepararii.

Ingrediente:
500 g fasole boabe, 250 ml ulei, 2 cepe, 1 lingurita boia de ardei, sare.

Mod de preparare:
Fasolea se pune la muiat de seara. A doua zi se fierbe, schimbandu-i apa. Se paseaza piure si se freaca cu 150 ml ulei. Ceapa se taie faliute si se prajeste in ulei si boia. Se seveste acoperita cu ceapa prajita.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu