luni, 28 iunie 2010

Margarete cu branza

 Margarete cu branza -- reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit, impresii in urma prepararii.
Ingrediente:
4 felii franzela de 2 cm grosime (cca 200 g ), 200 ml lapte, 4 oua, 50 g, cascaval sau parmezan ras, 50 g unt sau untdelemn, 50 ml smintina.

Mod de preparare:
Feliile de franzela, asezate intr-o cratita se stropesc cu tot laptele putin caldut, intorcindu-se pe ambele parti pina cind il absorb; apoi, se pun intr-un vas termorezistent bine uns cu unt sau untdelemn. Se face cite-un cuib in mijlocul fiecarei felii (apasind cu dosul unei linguri), in care se sparge cite un ou; se presara cu parmezan si se pun bucatele de unt pe fiecare felie. Vasul se introduce in cuptorul fierbinte, cu 10-15 minute inainte de servire, ca sa se coaguleze ouale si sa se rumeneasca putin deasupra. Cind se scot din cuptor se imparte smintina pe fiecare felie. Se servesc fierbinti.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu