Supa de praz -- reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit, impresii in urma prepararii.
Ingrediente:
1 fir de praz, 1 lingurita ulei de masline, 2 l supa de legume strecurata (1 ceapa medie, 1 morcov, 100g telina, 1 pastranac, piper alb si sare dupa gust), 2 linguri smantana.
Mod de preparare:
Prazul se curata si se taie marunt. Apoi se prajeste in ulei. Se stinge cu supa si se lasa sa fiarba 20 de minute. Se paseaza si se amesteca cu smantana.
luni, 28 iunie 2010
Despre blog
Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .
you may also like
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu