luni, 28 iunie 2010

Rulada de porc

Rulada de porc -- reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit, impresii in urma prepararii.

Ingrediente:
1,5 kg muschi de porc, 1 lingura mustar, 200 g ficatei de pasare, 1 ceapa, 2-3 catei de usturoi, 30 g unt, 1 ou fiert tare, 2 mere, zeama de la o lamaie, 1 lingurita verdeata uscata, 1 leg. patrunjel verde, 2 oua, 1 lingura pesmet, 2 lingura ulei, 200 ml bere, sare, piper

Mod de preparare:
Muschiul de porc se spala, se taie subtire sau se bate cu ciocanul pentru sintele pentru a putea fi umplut. Se condimenteaza cu sare si piper, iar la interior se unge cu mustar. Se lasa la rece 30 min. Ficatul se spala si se lasa 10 min in apa rece. Ceapa si usturiul tocate marunt se calesc in unt. Se adauga ficateii si se lasa sa fiarba inabusit 15 min. Cand se racesc se amesteca cu oul fiert taiat cubulete, verdeata uscata, zeama de lamaie, patrunjelul tocat marunt, ouale batute si pesmetul. Se condimenteaza cu sare si piper. Se umple muschiuletul cu aceasta compozitie, se leaga cu ata si se aseaza in tava. Se stropeste din cand in cand cu ulei si bere si se coace 60-70 min.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu