luni, 28 iunie 2010

Braduti din cartofi

 Braduti din cartofi -- reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit, impresii in urma prepararii.
Ingrediente:
12 cartofi potriviti, rotunzi, curatati de coaja, 2 linguri de ulei de masline, 6 ramuri de rozmarin (frunzele de jos se indeparteaza)

Mod de preparare:
Se pun cartofii intr-o oala cu apa calda si se aduce la fierbere. Se reduce focul la minimum si se fierb 8 minute pana cand cartofii pot fi patrunsi cu furculita. Se scurge apa si se lasa cartofii sa se raceasca putin dupa care se introduc intr-un vas cu ulei si sare si se invart ca sa se imbibe. Presati putin fiecare cartof, apasandu-l cu palma, dupa care se aseaza unul peste altul, cate 2 cartofi, fixandu-se cu betisoare de cocktail. In acest fel se pot pastra la frigider 24 de ore. Incalziti cuptorul la 190°C. Asezati cartofii intr-o tava unsa cu ulei si coaceti 10 minute, pana capata o nuanta aurie. Scoateti betisoarele de cocktail si inlocuiti-le cu ramurile de rozmarin.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu