duminică, 4 iulie 2010

Bors de cartofi

Bors de cartofi
Ingrediente:
600 g de cartofi, 100 g de ceapa, 100 g de morcovi, 2-3 radacini de patrunjel, 50 g de unt sau ulei, 1/2 l de bors (de tarate sau din plic), verdeata, sare, piper.

Mod de preparare:
Se curata morcovii, patrunjelul si ceapa, apoi se spala. Se taie ceapa marunt si se pune la inabusit intr-un vas cu untul infierbantat pana se inmoaie. Se adauga morcovii si patrunjeii taiati julien si se lasa sa se mai inabuse inca 10 minute, dupa care se stinge cu 2,5 l de apa calda. Se adauga cartofii taiati cuburi mici, sare, piper boabe si se mai lasa sa fiarba pana sunt gata cartofii. Se adauga borsul fiert separat si curatat de spuma, se lasa sa mai dea cateva clocote, se potriveste de sare si se trage vasul de pe foc. Se serveste cu verdeata.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu