duminică, 4 iulie 2010

Ciorba de ardei si varza

Ciorba de ardei si varza

Ingrediente:
1/2 kg de varza, 4 ardei mari, 4 frunze de telina, 200 g de carne cu os (mai mult os), marar proaspat sau uscat taiat marunt, cimbru (praf), sare, piper, 3-4 rosii mari.

Mod de preparare:
Carnea spalata se pune la fiert cu apa. Intre timp se taie varza fideluta, se presara cu sare si se framanta. Ardeii se taie cubulete. Telina se taie marunt. Cand carnea a fiert vreo 15-20 de minute se adauga varza, ardeii si telina si se
mai lasa la fiert inca vreo 20 de minute, timp in care curatam rosiile de pielita si le taiem felii. Acestea se adauga la ciorba cu piper, marar si cimbru. Mai lasam sa dea un clocot si servim cu smantana.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu