duminică, 4 iulie 2010

Ciorba de gogosari

Ciorba de gogosari

Pentru ciorba de gogosari avem nevoie de 6-7 gogosari mari, 2-3 morcovi, 1 ceapa potrivita, 2 radacini de patrunjel, 50 g de orez, sare, verdeata, 3-4 rosii, smantana.

Mod de preparare:
Toate legumele se spala, se taie cubulete si se inabusesc intr-o ceasca cu apa. Se adauga apoi apa pentru ciorba si lasam sa dea un clocot, dupa care adaugam rosiile curatate de pielite si orezul ales si spalat. Mai lasam sa fiarba 10-15 minute si potrivim de sare dupa care servim cu verdeata si smantana.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu