duminică, 4 iulie 2010

Ciorba de toamna

Ciorba de toamna

Pentru ciorba de toamna avem nevoie de 250 g de fasole verde, 100 g de fasole uscata, 2-3 gogosari, 5-6 rosii, 2-3 morcovi, 2 radacini de patrunjel, 1 cabanos.

Mod de preparare:
Cabanosul se taie felii care se pun intr-o oala cu o ceasca cu apa. Se da la fiert, timp in care se curata zarzavatul si se taie cubulete iar fasolea verde se rupe bucati. Fasolea boabe, inmuiata cu o seara inainte (daca este de anul acesta nu mai e nevoie), se fierbe separat. Se pun toate la fiert, in afara de fasolea boabe, care se adauga aproape de sfarsit. Lasam sa fiarba 15 minute, punem fasolea boabe, mai dam un clocot si servim cu smantana si patrunjel verde tocat.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu