duminică, 4 iulie 2010

Ciorba de salata cu cabanos

Ciorba de salata cu cabanos

Pentru ciorba de salata cu cabanos avem nevoie de:1 kg de salata, 200 g de cabanos, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 1 borcan de iaurt, 3-4 cepe verzi, sare, 1 ou, smantana pentru servit, patrunjel verde, 1 lingura de ulei.

Mod de preparare:
Se spala salata frunza cu frunza. Se opareste, in apa cu putina sare, sa nu fie amara. Se scoate intr-o strecuratoare si se lasa la scurs. Zarzavatul se curata, se spala si se taie marunt. Cabanosul se taie felii subtiri. Se calesc zarzavatul si cabanosul intr-o lingura de ulei. Cand sunt patrunse, se adauga salata si se amesteca. Se pune un litru si jumatate de apa si se lasa la fiert. In total trebuie sa fiarba cam 10-15 minute. Oul se bate intr-o farfurie ca pentru omleta si se pune cu polonicul ciorba din oala, putin cate putin, amestecand intr-una, apoi amestecul de ciorba si ou se toarna in oala. Se gusta de sare si se acreste cu iaurt. Se serveste cu patrunjel verde pe deasupra.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu