duminică, 4 iulie 2010

Piept de pui picant

Ingrediente pentru piept de pui picant:
800 g piept de pui dezosat, 3-4 linguri sos chili, 2 linguri miere, 2 linguri ulei de masline, 2 catei de usturoi, sare, piper

Mod de preparare:
Se amesteca intr-in castron sosul chili, mierea si uleiul. Pieptul de pui se cresteaza din loc in loc si se impaneaza carnea cu usturoi. Se unge pieptul cu amestecul pentru marinat si se da la rece cateva ore. Se inveleste pieptul in folie de aluminiu si se frige pe gratarul incins timp de 8-10 minute. Se lasa la racorit 5 minute apoi se indeparteaza folia. Se sareaza si se condimenteaza dupa gust. Se serveste alaturi de salata de sezon.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu