duminică, 4 iulie 2010

Gratar de antricot marinat

Ingrediente pentru gratar de antricot marinat:

4 bucati antricot de porc, 2 linguri unt, piper, cimbru, sare

Pentru marinata:
100 g vin rosu, 3 linguri otet, 4 linguri ulei de masline, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, sare
Mod de preparare:
Se amesteca vinul cu otetul, uleiul, ceapa tocata fin, usturoiul zdrobit si sare. Intr-un castron se aseaza carnea, se acopera cu marinata si se da la rece pana a doua zi. Se scurge bine carnea, se unge cu unt topit, se presara cu piper si cimbru dupa gust. Se rumenesc antricoatele pe gratarul incins apoi se presara cu sare si se servesc alaturi de salata de rosii si castraveti.
-->
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu