vineri, 2 iulie 2010

Supa de cartofi cu praz

Ingrediente:
3 l apă, 400 g cartofi, 1 morcov, 1 pătrunjel, 1/2 ţelină, 3 fire de praz, unt proaspăt cât o nucă.

Mod de preparare:
Se fierbe zarzavatul în apă cu sare. Când este fiert se strecoară, iar în zeamă se fierb cartofii tăiaţi cuburi egale şi prazul tăiat în felii subţiri. Se lasă să fiarbă până încep să se sfărâme. Înainte de a servi, se adaugă o bucăţică mică de unt proaspăt. Se serveşte cu bucăţele de pâine prăjite în unt. Se mai poate pregăti înăbuşind prazul tăiat felii cu puţin unt, înainte de a-l pune la fiert.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu