luni, 1 august 2011

Cartofi cu ceapa

Ingrediente (5 Porţii):
cartofi  800 g, ceapã 150 g, ulei 100 ml apã 400 ml, pãtrunjel verde 1 legãturã, sare si piper dupã gust.







Mod de preparare:
Cartofii se curata de coaja, se spalã si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie fâsii subtiri. Patrunjelul verde se curata, se spala asi se taie mãrunt. Cartofii si ceapa se amestecã cu sare si piper, se aseazã în tava cu ulei si 100 mlapã si se introduc la cuptor 20 minute. Se stropesc treptat cu apã rãmasã. Se serveste cald, cu pãtrunjel verde deasupra.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu