luni, 1 august 2011

Cartofi cu ciuperci

Ingrediente (5 Porţii):

cartofi 800 g
ulei 100 ml
1/2 cub MAGGI de ciuperci
ciuperci conservã 150 g
sare si piper dupã gust

 


Mod de preparare:
Cartofii se curãtã, se spalã si se taie cuburi. Ciupercile conservã se scurg de lichid, se trec sub jiul de apã rece si se taie mãrunt. Cartofii se fierb în apã cu sare si jumãtatea de cub MAGGI si se scurg de lichid. În uleiul încins se înãbusã ciupercile, se adaugã cartofii fierþi si se amestecã usor pentru omogenizare. Se adaugã sare si piper.Se serveste cald.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu