luni, 1 august 2011

Cartofi sote

Cartofi sote - reteta cartofi sote, cum se prepara cartofi sote, comentarii si instructiuni pentru gatit sote de cartofi.

Sote de cartofi

Ingrediente (5 Porţii de cartofi sote):
cartofi 1 kg
pãtrunjel verde 1 legãturã
ulei 100 ml
sare dupã gust



Mod de preparare:
Cartofii se spalã si se fierb în coajã în apã cu sare. Dupã fierbere, se scurg de apã, se curãtã de coajã si se taie felii. Pãtrunjelul verde se curãtã, se spalã si se taie mãrunt. Cartofii se înãbusã în ulei cu 100 ml apã. Se adaugã jumãtate din cantitatea de pãtrunjel verde. Se serveste cald, cu pãtrunjel verde deasupra.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu