luni, 1 august 2011

Fasole galbenă dietetică

Ingrediente (4 Porţii):
1 kg fasole păstăi
1 ceapă verdeață tocată
1 ceaşcă ulei
3 roşii decojite
1 lingură supă concentrată
sare

Mod de preparare:
1.Curățaţi fasolea de codițe şi de vârfuri, o spălaţi cu apă rece şi o puneţi la fiert într-o cană de supă caldă sau în apă caldă. Acoperiţi cratița cu un capac, micşoraţi focul şi lăsaţi să fiarbă înăbuşit 1 oră.
2.Nu acoperiţi fasolea cu apă în plus, pentru că fasolea îşi lasă zeamă la fiert. Puneţii un praf de sare, adaugaţi ceapa tocată mărunt, ceaşca de ulei, 1 lingură de supă concentrată şi verdeața tocată mărunt.
3.Fierbeţi în continuare fasolea 1/2 oră, după care adaugaţi roşiile decojite şi tăiate felii subțiri. Mai fierbeţi 10 minute şi luaţi cratița de pe foc.
Durată: mai mult de 60 minute
Complexitate: simplu

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu