Ingrediente (4 Porţii):
1 kg fasole păstăi
1 ceapă verdeață tocată
1 ceaşcă ulei
3 roşii decojite
1 lingură supă concentrată
sare
Mod de preparare:
1.Curățaţi fasolea de codițe şi de vârfuri, o spălaţi cu apă rece şi o puneţi la fiert într-o cană de supă caldă sau în apă caldă. Acoperiţi cratița cu un capac, micşoraţi focul şi lăsaţi să fiarbă înăbuşit 1 oră.
2.Nu acoperiţi fasolea cu apă în plus, pentru că fasolea îşi lasă zeamă la fiert. Puneţii un praf de sare, adaugaţi ceapa tocată mărunt, ceaşca de ulei, 1 lingură de supă concentrată şi verdeața tocată mărunt.
3.Fierbeţi în continuare fasolea 1/2 oră, după care adaugaţi roşiile decojite şi tăiate felii subțiri. Mai fierbeţi 10 minute şi luaţi cratița de pe foc.
Durată: mai mult de 60 minute
Complexitate: simplu
luni, 1 august 2011
Despre blog
Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .
you may also like
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu