luni, 1 august 2011

Roşii umplute cu fasole

Ingrediente (3 Porţii):
6 roşii
250 g fasole verde
50 ml ulei
15 ml oţet
2–3 căţei de usturoi
pătrunjel
salată verde
sare
piper



Mod de preparare:
1.Spălaţi roşiile şi le tăiaţi un căpăcel, le scobiţi, le sărezi, apoi le stropiţi cu puţin oţet. Le aşezaţi cu faţa în jos să se scurgă.
2.Separat, puneţi fasolea verde la fiert în apă cu sare şi când e gata, o scurgeţi. O lăsaţi să se răcească şi o tăiaţi în bucăţele de 2 cm, o stropiţi cu puţin ulei, oţet şi usturoi pisat. Lăsaţi 30 de minute să capete gust, după care scurgeţi fasolea şi umpleţi roşiile cu acest amestec.
3.Aşezaţi roşiile umplute cu acest amestec pe un platou presărat cu verdeaţa tocată mărunt şi cu piper, înconjurate cu salată verde.

Durată: aprox. 60 minute
Complexitate: simplu

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu