10-12 dovlecei mici in floare, 6-7 linguri untdelemn, 3 catei usturoi, 3-4 rosii (1/2 kg), marar patrunjelsare.
Dovleceii mici, necuratati de coaja, se taie in jumatate pe lugime, se calesc in untdelemn mai mult, cu sare, piper, mararmarartocat pana se moaie, la foc mic, acoperti. Cand sunt gata se suprapun cu felii de rosii si usturoi tocat. Se dau 10 minute la cuptor ca sa se ridice grasimea deasupra si sa fiarba rosiile. Se servesc reci.
vineri, 25 noiembrie 2011
Despre blog
Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .
you may also like
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu